• Váš nákupní košík je prázdný.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


Co znamená váš souhlas se zpracováním osobních údajů?

1) Udělujete tímto souhlas společnosti Outdoor Liberec s.r.o. (FoxOblečení.cz, Moto&QuadShop), se sídlem Dr.Milady Horákové 1093/116a, Liberec 46006, IČ: 27311325, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 23788 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

- jméno a příjmení
- e-mailová adresa
- adresa doručení
- telefonní číslo

2) Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat za účelem: splnění smlouvy, zpracování objenávky, zaslání zboží a vyřešení případné reklamace. Tyto údaje budou prodávajícím zpracovány po dobu 3 let.

3) S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním žádosti na email prodejna@outdoor-liberec.cz, nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

4) Zpracování osobních údajů je prováděno prodávajícím, osobní údaje však pro prodávajícího mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
- přepravní služby PPL/Česká Pošta/GLS
- Heuréka (Ověřeno zákazníky)*

5) Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
- vzít souhlas kdykoli zpět
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
- požadovat po nás vymazání těchto osobních údajů,
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

6) Prodávající má povinnost bez zbytečného odkladu vymazat Vaše osobní údaje, pokud je dán jeden z těchto důvodů:
- Osobní údaje již nejsou potřebné pro účel, pro který byly shromažďovány nebo zpracovávány.
- Občan odvolá souhlas, pokud je zpracování založeno na souhlasu a neexistuje žádný další právní důvod pro zpracování.
- Občan vznese námitku proti zpracování z důvodu oprávněných zájmů správce osobních údajů, jako je např. vedení záznamů o zaměstnancích.
- Osobní údaje byly zpracovány protiprávně.
- Pokud není dán rodičovský souhlas se zpracováním osobních údajů dětí.
- Právní povinnost stanovená právem Unie nebo členským státem.

*Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.